milivolt electronics world news Kldarolu\'ndan_\'beyaz_Toros\'_aklamas-didimhaber.net
21-10-2015

Kldarolu\'ndan \'beyaz Toros\' aklamas

Kldarolu\'ndan_\'beyaz_Toros\'_aklamas

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Babakan Ahmet Davutolu’nun “beyaz Toros” açklamasn, merhum Babakan Adnan Menderes’in köyü, Aydn Çakrbeyli’de deerlendirdi. Klçdarolu, “Çok sayda, faili meçhullerin aratrlmas için Meclis\'e soru önergesi verdik. Gönül isterdi ki o aratrma önergeleri Adalet ve Kalknma Partisi milletvekilleri tarafndan kabul edilsin, hükümet tarafndan kabul edilsin ve faili meçhulleri hep beraber aratralm. Türkiye’yi bir demokrasi aybndan kurtarm olalm ama maalesef verdiimiz bütün aratrma önergeleri, AKP milletvekilleri tarafndan reddedildi. Faili meçhullerin aratrlmasn reddeden bir anlay, faili meçhulleri önleyemez.” dedi.
\"Kemal
Aydn gezisinde Menderes’in doduu Çakrbeyli’ye de urayan Genel Bakan Klçdarolu, köylülerle çay içti. Geçmite siyasette yaanan ac olaylar kabul etmediklerini belirterek, Türkiye’nin demokrasi aç olduunu söyledi. Klçdarolu, “Demokrasi konusunda son yllarda ciddi zaaflarmz var. Uygar dünya, bizdeki demokrasiyi demokrasi gibi alglamyor. Medya üzerindeki basklar, gazetecilerin ölümle tehdit edilmesi bizim kabul edebileceimiz bir uygulama deildir. Demokrasiyi güçlendirmemiz, derinletirmemiz gerekirken maalesef demokrasimiz kan kaybediyor. Bunu Adnan Menderes’in memleketi Çakrbeyli’de söylemek, bana göre ayrca daha da anlaml. Biz demokrasimizi gelitirmeliyiz, gençlerimize güvenmeliyiz. Üniversitelerimize güvenmeliyiz. Çiftçimize, esnafmza, köylümüze güvenmeliyiz. Onlarn, düüncelerini rahatlkta dile getirebilecekleri ortam oluturmalyz. Eer bir iveren bugün sesini çkarmaktan korkuyorsa, bir çiftçi kulland mazot niye bu kadar pahal diye seslendiremiyorsa demek ki demokraside ciddi açmz var. Bunu gidermemiz gerekiyor.” dedi.
\"Kemal
Çok sayda siyasetçi ve ünlünün ziyaret ettii Demokrasi Çnar’n da ziyaret eden CHP Genel Bakan Klçdarolu, buradaki yazy okudu. Kendi isminin de Demokrasi Çnar’nda yer almasndan mutlu olduunu belirterek, “Hepimizin huzur içerisinde yaayaca, her yerin huzur içerisinde olduu, bereketli olduu, özgürlük ortamnn olduu, annelerin çocuklarn güler yüzle okula gönderdii bir Türkiye umuduyla benim isminin de burada yazlmas ayr bir gurur vesilesi. Demokrasiyi her ortamda yaatmaya sözüm var. Bu konuda halkma ve insanlarma güveniyorum.” eklinde konutu.
\"Kemal
Daha sonra Çakrbeyli Muhtar Mehmet Demirci’yi ziyaret eden Kemal Klçdarolu, burada Adnan Menderes ve ailesinin fotoraflarn inceledi. Klçdarolu ayrca Efeler ilçesinde, CHP Bandrma lçe Gençlik Kollar Bakan Oulcan Koçak ile Dilek Arslan’n nian yüzüklerini takt. Nian törenine basn mensuplar alnmad.

Klçdarolu’nun ziyaretine CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, CHP il ve ilçe tekilatlarnn yansra çok sayda partili elik etti. Klçdarolu, Söke ilçesinde de halka ksa süreli hitap etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..